Badminton dla każdego

Zapraszamy na zajęcia badmintonowe dla mieszkańców Gminy Michałowice. Zajęcia odbywają się na boisku do piłki ręcznej przy Szkole Podstawowej w Michałowicach w każdy piątek od godziny 19:00. Badminton jest aktywna formą spędzania czasu dla każdego. Nie musisz posiadać specjalnych kwalifikacji aby uprawiać ten sport. Wystarczy wygodny ubiór, dobre chęci i zapraszamy. Osoby, które nie posiadają sprzętu w postaci rakietek będą mogły skorzystać ze sprzętu Stowarzyszenia RES. W wybranych terminach w zajęciach będzie uczestniczył licencjonowany trener badmintona, który będzie służył poradami oraz pomagał w osiąganiu jeszcze lepszych efektów.

Aby uczestniczyć w zajęciach należy dokonać zgłoszenia przez formularz znajdujący się poniżej.

W przypadku uczestników poniżej 15tego roku życia mogą oni brać udział w zajęciach tylko i wyłącznie z rodzicem / opiekunem.

Zajęcia podzielone są na dwie grupy:

grupa I – od godziny 19:00 do 20:00

grupa II – od godziny 20:00 do 21:00

W każdej grupie może uczestniczyć maksymalnie 16 osób. Na terenie boiska do piłki ręcznej zostały wyznaczone 4 boiska do badmintona.

W przypadku pytań prosimy o kontakt: badminton@stowarzyszenieres.pl

Planowane terminy zajęć w 2021 r:

7, 14, 21 28 maj

4, 11, 18, 25 czerwiec

3, 10, 17, 24 wrzesień

1, 8, 15, 22, 29 październik

W trakcie trwania zajęć będą stosowane środki ochrony osobistej.

Regulamin zajęć znajdziesz TUTAJ.

Projekt “Badminton dla każdego” dofinansowany z budżetu Gminy Michałowice w ramach dotacji dla organizacji pozarządowych.